Over mij

barokken-stoelAls jong meisje zag ik altijd dat mijn moeder de mooiste dingen maakte voor ons achter de naaimachine. Daardoor werd ik gelijk enthousiast voor het vak. Mijn eerste werkje was een speldenkussentje. En daarna maakte ik al snel mijn eigen broeken en truien.

Toen ik uit huis ging ik zelf aan de slag met mijn eigen naaimachine en ging ik op cursus om de fijne kneepjes te leren. Daarnaast ben ik altijd veel bezig geweest met sporten en heb een tijdje in België gewerkt als buitensportcoördinator. Ik kwam toen in contact met een timmervrouw die de mooiste dingen maakte van hout. En daar moest ook vaak een bekleding op. En dat wilde ik graag leren.

Ik ben op zoek gegaan naar een juiste opleiding. In 2011 ben ik begonnen met de opleiding meubelstofferen op het HMC in Amsterdam. Na een jaar ging het zo goed dat ik een naaimachine heb gekocht en zelf aan de gang ben gegaan. Ik kreeg mijn eerste opdrachten, waardoor ik er elke keer weer nieuwe spullen bij kon kopen. Inmiddels ben ik sinds 2012 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heb ik mijn eigen bedrijfje Meubelstoffeerderij Silver.